letter-blocks-247819
Inovativne metode učenja
engleskog i nemačkog jezika
Beach of Broadstairs in Kent #beach #broadstairs #kent #kentschoolofenglish #classtrip #experiencekentschoolofenglish #england #dream
Letnja škola engleskog jezika
Kent School of English, Broadstairs, UK
Canva - Woman in Teal, White, and Black Plaid Dress Shirt Standing Beside Brown Wall

PRIPREME ZA
POLAGANJE
CAMBRIDGE ESOL EXAMS
FCE, CAE I CPE

previous arrow
next arrow

ENGLISH PLUS O NAMA

Centar za učenje stranih jezika ENGLISH PLUS osnovan je 2011. godine sa ciljem da objedini znanje i iskustvo u podučavanju dece, srednjoškolaca i odraslih. Nastavnici  sa dugogodišnjim iskustvom uvode Vas u svet stranih jezika čarobnim spojem tradicije i najsavremenijih metoda učenja. Koliko smo dobri u tome, govori i preko 4500 polaznika koji su uspešno završili naše tečajeve.

Kako bi omogućili našim polaznicima da što ranije savladaju tečnu komunikaciju na engleskom jeziku, organizujemo gostovanja nastavnika sa engleskog govornog područja (NATIVE SPEAKERS) koji kroz razgovore i igru ove časove pretvaraju u zabavu.

ENGLISH PLUS u saradnji sa KENT SCHOOL OF ENGLISH organizuje letnju školu engleskog jezika u Brodstersu u Engleskoj za decu od 13 do 18 godina. Nastavu izvode nastavnici KENT SCHOOL OF ENGLISH. Naši nastavnici su sa decom tokom čitavog boravka, osim u vreme nastave. Dinamični časovi u mešovitim grupama imaju za cilj da deca iskoriste postojeće znanje jezika u svakodnevnoj komunikaciji kako sa nastavnicima tako i sa svojim vršnjacima iz drugih zemalja. Pored nastave, organizovane su sportske, muzičke, dramske aktivnosti, obilazak lokalnih znamenitosti, kao i izleti: Canterbury, Oxford, Cambridge, Leeds Castle,  London. Sve aktivnosti organizuje KENT SCHOOL OF ENGLISH, uz prisustvo naših nastavnika.