English plus

Centar za učenje stranih jezika ENGLISH PLUS osnovan je 2011. godine sa ciljem da objedini znanje i iskustvo u podučavanju dece, srednjoškolaca i odraslih. Nastavnici sa dugogodišnjim iskustvom uvode Vas u svet stranih jezika čarobnim spojem tradicije i najsavremenijih metoda...

Predavači

Nastavu vode predavači sa dugogodišnjim iskustvom na više lokacija u Mirijevu i Zemunu...

Galerija slika

Pogledajte našu galeriju slika...

Letnja škola

ENGLISH PLUS u saradnji sa KENT SCHOOL OF ENGLISH organizuje letnju školu engleskog jezika u Brodstersu u Engleskoj za decu od 10 do 18 godina. Nastavu izvode...

Priredbe

Na kraju svake školske godine, organizuje se završna priredba na kojoj se deca kostimiraju, igraju, pevaju i glume u malim pozorišnim predstavama na engleskom jeziku pred svojim roditeljima i drugarima.

 

Welcome to our website. Neque porro quisquam est qui dolorem ipsum dolor.

Lorem ipsum eu usu assum liberavisse, ut munere praesent complectitur mea. Sit an option maiorum principes. Ne per probo magna idque, est veniam exerci appareat no. Sit at amet propriae intellegebat, natum iusto forensibus duo ut. Pro hinc aperiri fabulas ut, probo tractatos euripidis an vis, ignota oblique.

Ad ius munere soluta deterruisset, quot veri id vim, te vel bonorum ornatus persequeris. Maecenas ornare tortor. Donec sed tellus eget sapien fringilla nonummy. Mauris a ante. Suspendisse quam sem, consequat at, commodo vitae, feugiat in, nunc. Morbi imperdiet augue quis tellus.

Upis polaznika od 3. septembra

Upis polaznika u novu školsku 2018/19 godinu počinje od ponedeljka, 3. septembra na svim lokacijama. Svaki polaznik dobija na poklon svesku i fasciklu sa logom English Plus škole. Za više informacija možete se obratiti osobi koja je zadužena za primanje prijava na upisnom mestu, na brojeve telefona predavača ili preko naše kontakt strane.

Engleska 2019.

Prijava za letnju školu engleskog jezika počinje u oktobru 2019. Ovo nezaboravno putovanje se organizuje u saradnji sa Kent School of English u Brodstersu. Za više informacija nam se obratite lično na 063 72 99 992 ili 064 16 43 744.

Detaljije o letnjoj školi možete pročitati klikom na ovaj link.

Da pogledate galeriju slika sa ranijih putovanja kliknite ovde.

Upis polaznika od 1. septembra

Upis polaznika u novu školsku 2017/18 godinu kreće od 1. septembra na svim lokacijama. Svaki polaznik dobija na poklon svesku i fasciklu sa logom English Plus škole. Za više informacija možete se obratiti osobi koja je zadužena za primanje prijava na upisnom mestu, na brojeve telefona predavača ili preko naše kontakt strane.

NAŠA NOVA UČIONICA, MIRIJEVO

Drugari! Nova školska godina na novoj lokaciji u ulici 16. oktobra br.14 ( pogledajte mapu)! Upis počinje 1.septembra, svakog radnog dana od 9.00 do 19.00 u našoj NOVOJ učionici. Vidimo se!

Upis polaznika od 1. septembra

Slika upis Upis polaznika u novu školsku 2015/16 godinu kreće od 1. septembra na svim lokacijama. Svaki polaznik dobija na poklon svesku i fasciklu sa logom English Plus škole. Za više informacija možete se obratiti osobi koja je zadužena za primanje prijava na upisnom mestu, na brojeve telefona predavača ili preko naše kontakt strane. Takođe vas obaveštavamo da od ove godine postoji mogućnost formiranja grupe za decu predškolskog uzrasta. Grupa će biti formirana ukoliko se prijavi dovoljan broj dece.

Engleska 2015.

Počela je prijava za letnju školu engleskog jezika od 2-16. avgusta 2015. Ovo nezaboravno putovanje se organizuje u saradnji sa Kent School of English u Brodstersu.

Za više informacija nam se obratite lično na 063 72 99 992 ili 064 16 43 744.

Detaljije o letnjoj školi možete pročitati klikom na ovaj link.

Da pogledate galeriju slika sa ranijih putovanja kliknite ovde.

Upis polaznika od 1. septembra

Slika upis Upis polaznika u novu školsku 2014/15 godinu kreće od 1. septembra na svim lokacijama. Svaki polaznik dobija na poklon svesku i fasciklu sa logom English Plus škole. Za više informacija možete se obratiti osobi koja je zadužena za primanje prijava na upisnom mestu, na brojeve telefona predavača ili preko naše kontakt strane. Takođe vas obaveštavamo da od ove godine postoji mogućnost formiranja grupe za decu predškolskog uzrasta. Grupa će biti formirana ukoliko se prijavi dovoljan broj dece.

Završna priredba 2014

Uspešno su održane završne priredbe za 2013/14 školsku godinu. Podeljene su diplome svim polaznicima, a najbolji su nagradjeni sa knjigama za učenje englsekog jezika. Možete pogledati slike sa priredbi u našim galerijama:
Priredba 2014 Zemun Priredba 2014 Mirijevo
A evo i dva kratka video snimka sa priredbe iz Zemuna:
Više slika i video snimaka možete pogledati na Facebook profilu.

Takmičenje

Još jednom je uspešno završeno takmičenje iz engleskog jezika. Polaznici koji su ostvarili odlične rezultate biće nagradjeni na završnoj priredbi. Slike sa takmičenja možete pogledati u našoj galeriji. Čestitamo!